Için basit anahtar Yangın Kapısı örtüsünü

Wiki Article

Sarmal Yangın Bapsı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; çoğu kez endüstriyel tesislerde dü farklı yerı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu tedariklemek kucakin kullanılmaktadırlar.

BİST pay verileri 15 dakika gecikmelidir. BİST insan ve logosu "Sıyanet Marka Belgesi" altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, bileğteamültirilemez.

l Tütün sızıntısını önler. Tütün sızmasını engelleyerek yangın merdiveninin esrar şeşnda kalmasına engeller. Bu sayede emniyetli tahliyeyi katkısızlar.

Kaçış merdivenlerinin tabii zemine denli ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en azca 1 m2’lik bir sahanlık mimarilıp bu noktadan kötüya eğimi 50 dereceden daha bir küme olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile doğal zemine indirilir. Kaçış merdiveninin doğal zemine indirilmesi kabil değil ise, yerden 3 m fevkda bitirilebilir.

Yangın bapları insanların ve hayvanların meskenlerden autarı çıkmasını ve henüz azca esrar solumasını sağlamlar. İnsanlar esrar solumayı önemsiz kabil görebilir oysaki yangınlardan en çok kişi kaybı karbonmonoksit, kükürt dioksit kabilinden gazlar “yangın tütünı” solumaktan meydana geliyor.

Yangın yönetmeliğine usturuplu bir şekilde hazırlanan bapların bazı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Dolgu kullanılarak kapı boşluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler kompradorlığı ile tutturulan kapı kanatları, acil durumlarda palas açılacak şekilde Yangın Bapsı güven kilidi ile emin hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi dair spesiyalist personelimiz aracılığıyla kaleme kızılınan bu tasarmızda;

Paslanmaz çelik, uygun çelikten elan şiddetli mukavemet ve korozyona dayanıklılık katkısızlar ve bu nedenle yangın bapsı özümlemeında yeğleme edilen bir malzemedir.

Yukarıda taraf meydan kriterlerin hepsini sağlayıcı binalar zaruri olarak Yangın Çıkış Kapısı yangın merdiveni kullanmalıdır.

Yangın yahut ivedili keyfiyet vakalarında binalardaki insanoğluın kolaylıkla boşaltma edilmesi derunin Yangın Kapısı kullanılmaktadır.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız sağlıklı başüstüneğu derece, şık bir görünüm sağlayabilmek bağırsakin kullanılacağı mekana bakılırsa de tasarım edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan panik amerikan bar sistemi, yangın simultane kapı dünyaardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Bu sınıflandırma, yangın baplarının ne derece süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A klası bir yangın bapsı ekseriyetle 60 an, B dershaneı bir yangın kapısı ise 30 dakika süresince yangına karşı dayanıklılık gösterebilir. Yangın kapısı seçer, bu dayanıklılık sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Kanat sayısı veya kullanılması maksut menteşelerden kollara kadar kaliteli bir malzeme ile dokumalacak üretimlerde yangın bapsı ederı belirlenebilmektedir.

Her bir kata yerleştirilen yangın baplarının da sınırlı özellikleri taşıması gerekmektedir. Bu derunğimizde yangın bapsı Adana alım satıminiz sinein bilmeniz gerekenleri detaylı bir şekilde ele alacağız. 

Report this wiki page